Zone Atex lampen in alle soorten en maten

De lampen van Zone Atex zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Alle lampen hebben zo hun eigen unieke aspecten en voordelen maar er zijn ook een groot aantal voordelen die elkaar overlappen. Zo zijn alle verlichtingsbronnen van Zone Atex zuinig in gebruik en gemaakt van hoogwaardige materiaal die onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast beschikt een groot deel van de lampen over de nieuwste LED technologieën. Hierbij profiteer je dus niet alleen van de voordelen van Zone Atex maar ook van LED verlichting. Lijkt zo’n lamp je wel wat maar wil je eerst nog wat extra informatie lezen? Geen probleem! Wij gaan je in dit artikel namelijk alles vertellen wat je moet weten voordat je een Zone Atex explosieveilige lamp aanschaft. Lees snel verder en ontdek alles wat je wilt weten.

Waarom kiezen voor Zone Atex?

Er zijn veel onshore en offshore locaties waar je geen normale verlichtingsbronnen kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een olieraffinaderij of een booreiland op zee. Hier moet je Zone Atex lampen gebruiken in verband met het gevaar op explosies. Deze veilige verlichting zorgt ervoor dat je geen risico’s loopt en dat je met een gerust hart zo veel lampen als je wilt op locatie kunt gebruiken. Naast de zojuist genoemde voordelen hebben de lampen zelf ook zo hun unieke speerpunten. Een groot deel van de armaturen zijn onderhoudsvriendelijk en licht in gewicht. Zo zijn ze makkelijk te monteren of bevestigen en goed inzetbaar op verschillende locaties. Benieuwd naar nog meer voordelen? Bekijk dan de verschillende lampen en vergelijk deze met elkaar om zo tot de juiste lamp voor jou te komen.

Welke lamp heb ik nodig?

Op de website van Zone Atex lampen vind je een duidelijk overzicht van het totale aanbod producten. Zo kun je de verschillende aspecten van de lampen makkelijk met elkaar vergelijken. Vind je het alsnog lastig om te bepalen welke lamp je nodig hebt en op welke punten je moet letten? Vraag dan hulp aan de specialisten van Zone Atex lampen.

Afbeeldingsresultaat voor lights