Zo wordt de aanschaf van led een stuk aantrekkelijker!

Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van de laatste led technologie, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Led lampen hebben ontzettend veel voordeel ten opzichte van andere verlichtingsbronnen. Het is daarom ook niet voor niets dat veel mensen overstappen van hun huidige verlichting naar led. Ook bedrijven zien hun kansen schoon en kiezen steeds vaker voor led lampen. Het is als bedrijf zijnde ook nog eens extra aantrekkelijk om dit te doen in verband met de energie investeringsaftrek. Ben je benieuwd of jij ook recht op deze subsidie? Lees dan zeker nog even verder en ontdek hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen! Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Subsidie op led

Bedrijven kunnen subsidie op led verlichting aanvragen door middel van de energie investeringsaftrek. Zo kunnen ze fiscaal voordelig led verlichting aanschaffen en hiermee dus investering in led lampen en energiezuinige verlichting. Iedereen weet dat de aanschaf van led verlichting niet goedkoop is, het is een echte investering die je niet zomaar iedere dag doet. Zeker voor bedrijven is het aantrekkelijker om de lampen met subsidie aan te schaffen, omdat dit aanzienlijk scheelt in de kosten en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Hoe kom ik aan de beste led lampen?

Led verlichting is er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de locatie waar je de verlichting nodig hebt kun je op zoek gaan naar de lamp die voldoet aan jouw eisen en wensen. Kies bijvoorbeeld voor een floodlight of een hanglamp die voorzien is van led. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een buislamp, retrofit led of lineaire lamp. Erg belangrijk dat je kiest voor goede kwaliteit, zodat je zo lang mogelijk kan genieten van je nieuwe led verlichting die je voordelig hebt aangeschaft dankzij de subsidie.

Afbeeldingsresultaat voor led verlichting