Zijn buislampen overbodig?

Veel mensen onderschatten de waarde van een led buislamp. Erg onterecht, want deze unieke verlichtingsbron kan juist voor veel voordelen zorgen. Deze ondergewaardeerde lamp is als het ware een opvolger voor de oude TL buis lampen waar iedereen altijd zo enthousiast over is. Een led buislamp heeft hetzelfde principe als de TL, alleen dan voorzien van led verlichting. Zoals bijna iedereen wel weet is led verlichting energie zuinig en ligt het aantal branduren erg hoog. Dit zijn slechts enkele voordelen van deze verlichting, maar natuurlijk niet alles. Ben je benieuwd naar alle voordelen van led ten opzichte van traditionele verlichtingsbronnen? Lees dan zeker nog even verder.

De voordelen van buisverlichting

Lichtgewicht led buislampen zijn uiterst geschikt voor zware industriƫle omgevingen. Dankzij de aangegoten kabel en de buisklemmen is het eenvoudig om deze buisverlichting te monteren. Zoals net al kort werd aangegeven is deze unieke verlichting laag in energieverbruik en heeft hij een levensduur van circa 100.000 branduren. De inschakeltijd is erg snel, wat wil zeggen dat wanneer je de lamp aandoet, dat deze direct 100% brand en niet eerst moet opstarten.

Kom in aanmerking voor de EIA!

Wil je als bedrijf graag led verlichting aanschaffen, maar vind je de prijs een groot struikelblok? Dan is het misschien een idee om je eens te verdiepen in de Energie Investeringsaftrek. Deze subsidie wordt toegekend aan bedrijven die energiezuinige verlichting in hun onderneming willen plaatsen. Wanneer het bedrijf aan enkele eisen voldoet is er de mogelijkheid dat een deel van het aanschafbedrag wordt vergoedt. Dat maakt het natuurlijk een stuk aantrekkelijker om van je huidige verlichting over te stappen naar nieuwe led verlichting voor je bedrijf. Het is en blijft natuurlijk een aardige investering, maar het behulp van de subsidie wordt het al een stuk beter betaalbaar.

Afbeeldingsresultaat voor led