Vragen over explosieveilige verlichting? Raadpleeg een specialist

Het aanschaffen van explosieveilige lampen is niet iets wat je dagelijks doet. Het kan daarom best lastig zijn om een geschikte winkel of webshop te vinden waar ze de verlichting verkopen waar jij naar op zoek bent. Dit komt omdat je lang niet bij iedere lampen winkel terecht kunt voor deze unieke verlichting. Sterker nog: je moet ervoor naar een speciaalzaak of je moet de verlichting bestellen via een webshop die Zone Atex lampen verkoopt. Ben je benieuwd waar je explosieveilige lampen kunt verkrijgen? Lees dit artikel dan zeker nog even verder. Wij vertellen je alles wat je moet weten!

Start je zoektocht online

Lampen die bestand zijn tegen explosiegevaarlijke locaties zijn erg uniek en daarom lang niet overal verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ontelbaar veel verschillende varianten. Start je zoektocht online en bekijk op https://www.zone-atex.nl/ welke verschillende lampen er allemaal zijn en vergelijk deze met elkaar om zo tot de perfecte lamp voor jou te komen. Alle verlichting die je op deze website tegenkomt is geschikt voor zowel offshore als onshore locaties en per lamp staat specifiek vermeld voor welke zones de lamp geschikt is. Vergelijk de unieke specificaties van de lampen goed met elkaar en kies de lamp die het beste aansluit bij jouw wensen en eisen.

Welke lamp heb ik nodig?

Weet je niet precies welke Zone Atex lamp je nodig hebt? Vraag dan advies aan de specialisten. Zij staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen en kunnen je het beste adviseren over de mogelijkheden en keuzes. Je koopt niet iedere dag een explosieveilige lamp dus het is goed voor te stellen dat je hier niet helemaal in thuis bent. Vraag het daarom aan mensen die wel de juiste kennis in huis hebben. Zo voorkom je een miskoop.