Verschillende diensten afsluiten bij Tilaa

We leven in een tijd waarin internet en andere digitale dingen steeds belangrijker worden in onze samenleving. Dingen worden ons namelijk steeds gemakkelijker gemaakt door ze digitaliseren. Je moet dan alleen wel weten hoe de dingen werken en waar je ze af kunt sluiten. Daarom ga ik uitleggen welke diensten Tilaa aanbied en wat ze precies inhouden.

De dienst cloud hosting

Er is geen precieze betekenis van de dienst cloud hosting. Veel mensen denken dat dit begrip verzonnen is door de marketing. Dit houdt in dat ze dus een nieuwe naam voor een bestaande dienst hebben bedacht om het weer beter te laten verkopen. Maar wat de dienst ongeveer betekend is dat je een deel van een cloud beheerd. Bij een cloud kun je denken aan een server of andere dingen waar je bestanden op kan zetten. Dit heb je dus in eigen beheer en kun je dus zelf bepalen wat je ermee doet en aan wie nog meer het beheer geeft. Je kunt dus ook zelf kiezen waarvoor je de cloud gebruikt en wat je erin zet.

Vps cloud

Een vps cloud is eigenlijk een onderdeel van de cloud hosting. Bij een vps cloud koop je een onderdeel op van een grote fysieke server. Je kunt zelf bepalen hoeveel geheugen en capaciteit je van deze grote fysieke server over wilt nemen. Het is natuurlijk wel zo, hoe meer geheugen en capaciteit je neemt hoe duurder het wordt.

Deze twee diensten kun je dus gemakkelijk afnemen bij www.tilaa.com/nl. Neem dus een kijkje op de website om meer te weten te komen over het bedrijf en hun diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *