Meetinstrumentatie alleen te koop bij Catec

Productieproces

Heb jij erover nagedacht of er andere soorten water bestaat? Water is een primaire behoefte van een mens.  70% van het aardoppervlak bestaat uit water. Wist jij dat er groen, grijs en blauw water bestaan. Er wordt hier namelijk een groot onderscheid in gemaakt. Groen water is regenwater in de bovenlaag van de bodem. Alle planten benutten dit voor de groei. Blauw water wordt opgepompt voor drinkwater. Grijs water is water dat nodig is voor een productieproces om vervuild water de verdunnen. Bijna 90% bestaat uit groen water. In het midden van Nederland wordt grondwater gebruikt als bron voor drinkwater. Het unieke van Nederland is dat het grondwater onder de duinen zoet is.

Productie

Het voorgezuiverd rivierwater wordt opgepompt. Langzaam zakt het water in de duinbodem in en vermengt zich me het neerslagwater. Door dit worden de ongewenste bacteriën en virussen op een natuurlijke manier onschadelijk gemaakt. Na 2 maanden wordt een groot deel van het water weer opgepompt. Het water moet zich voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. Zo moet het water onthard worden naar 8.5 graden. Kool verbeterd de smaak van het water en verwijderd de laatste sporten van de schadelijke stoffen. Laatste stap is dat het water door overdekte zandfilters wordt gefiltreerd. Na deze proces kun je het water opdrinken.

Meten

De accu Balance meet de luchthoeveelheid. Een luchtsnelheid is de snelheid van een vliegtuig ten opzichte van de omringende luchtmassa. Dit wordt uitgedrukt in knopen. 1 knoop is 1 zeemijl. Ben je benieuwd wat de luchtdruk, temperatuur en druk is van jouw land? Meet dan nu alles op dankzij catec. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van meetinstrumentatie. Alle producten worden van topkwaliteit geproduceerd. De service van onderhoud wordt jou gegarandeerd. Je kunt zowel via de mail als telefonisch bereiken. Er zijn meet gebieden waarbij je een plantkundig onderzoek kunt uitvoeren.