Kies voor LED TL lampen

Wilt u graag geld besparen? Dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Een snelle manier om de energierekening te verlagen is om de huidige verlichting te vervangen door explosieveilige LED TL verlichting. Het is algemeen bekend dat LED lampen aanzienlijk veel voordelen hebben ten opzichte van andere verlichting zoals gloeilampen en halogeen verlichting. Maar daar staat natuurlijk ook tegenover dat deze verlichting een aantal nadelen met zich mee brengt. Maar hoe zit het met de afweging. Wegen de voordelen op tegen de nadelen? Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend. De een vindt van wel maar de ander vindt van niet. In dit artikel lees je de voor- en nadelen van explosieveilige LED TL lampen zodat je zelf kunt oordelen of het wel of niet verstandig is om je huidige verlichting te vervangen door deze variant.

De voordelen

Explosieveilige TL lampen brengen veel voordelen met zich mee. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, licht in gewicht, hebben een hoge lichtopbrengst en hebben een lange levensduur. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Ben je benieuwd naar alle voordelen van TL lampen die explosieveilig zijn? Bezoek dan zeker eens de website en bekijk de verschillende modellen TL LED lampen in diverse prijscategorieën.

De nadelen

Over de nadelen zijn we snel uitgesproken. Je kunt natuurlijk moeilijk gaan doen over kleine dingetjes, maar over het algemeen heeft LED maar één nadeel: de prijs. De prijs van explosieveilige LED TL lampen ligt aanzienlijk hoger dan die van andere verlichting, dit komt door de LED verlichting. Het is even investeren maar je krijgt er veel voor terug. Je gaat het zeker zien op je energierekening, dit omdat LED lampen natuurlijk een stuk zuiniger zijn dan andere soorten verlichting.