Investeren in de Ripple? 4 Grootste voordelen

Het afgelopen jaar is de Ripple (XRP) veelvuldig in het nieuws gekomen. Deze cryptovaluta lijkt in beeld te blijven en dat is niet zo raar. Het gaat hard met de Ripple.
Het doel van de Ripple is om veilige overboekingen te garanderen tussen instellingen (in tegenstelling tot handelstransacties voor gebruikers). En dit doel lijkt de juiste koers te zijn. Een hoop banken kopen Ripple. In deze blog behandelen wij 4 redenen om te investeren in de Ripple.

Jouw bank aangesloten

Meer dan honderd banken testen wereldwijd de software van Ripple. Ripple zelf wil meer dan 200 banken aansluiten. Dit betekent dat iedere dag een nieuwe bank aangesloten wordt. Dit streven halen ze tot nu toe goed, Als dit zich zo voort zet is begin volgend jaar ook de bank bij jou aangesloten op deze XRP munt.

 

Snelle transactiesnelheid

Je weet waarschijnlijk al dat het veel tijd kost om transacties te doen via de meest gebruikte cryptomunten. Maar wist je dat de transactiesnelheid van XRP op dit moment zelfs sneller is dan die van VISA?

 

Het is de snelheid gecombineerd met de betrouwbaarheid die XRP zo’n waardevolle valuta maakt. Iedere week zijn er meer banken die zich aansluiten en gebruikers die overstappen.

 

Eenvoudige integratie

Het xRapid system is veelzijdig en eenvoudig te implementeren zodat het snel op ieder systeem van een lokale bank past. Sommigen menen dat dit type van integratie waardevermindering van de munt met zich mee zal brengen, maar dit blijkt nog niett. Uiteindelijk zullen meer transacties en een verhoogde vraag betekenen, waardoor de XRP-muntwaarde nog verder kan stijgen!

 

XRP steeds vaker boven andere betaalmethoden gekozen

Overschrijvingen maken een groot deel uit van de markt en de voorkeur is de afgelopen jaren vaak op PayPal gevallen. We zien dat nu verschuiven. De banken lijken zich te beseffen hoe snel, goedkoop en bovenal betrouwbaar XRP is. XRP wordt nu vaak boven PayPal gekozen, vooral bij internationale transacties.

Ook investeren in Ripple?

Ripple (XRP) en andere cryptovaluta’s zijn te koop via iDEAL. Speciaal voor beginners en Nederlandse ondersteuning. Je kunt de Ripple kopen bij Bitvavo. Dit platform is eenvoudig voor zowel beginners als ervarenere gebruikers. Je kunt er ook snel de huidige Ripple koers checken.