Een VPS server voor professionals

Wil je graag je server hosten via de cloud? Maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Waarom schakel je dan niet de hulp in van de specialisten van Tilaa. Je kunt via de website van Tilaa namelijk helemaal zelf je eigen VPS samenstellen en beheren. Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden op het gebied van geheugen, CPU, schijfruimte en opslagtype. Welke specificaties je nodig hebt, dat bepaal je helemaal zelf. Door verschillende opties uit te proberen kun je ook direct zien wat het doet met de prijs. Heb je een bepaald bedrag in je hoofd of werk je met een budget? Dan kun je precies zien wat je maximaal uit je VPS kunt halen om toch binnen het budget te blijven.

Welke specificaties heb jij nodig?

We hebben net al kort benoemd dat je bij Tilaa helemaal zelf je eigen VPS op maat kunt maken. Door zelf je virtual private server samen te stellen betaal je nooit te veel en heb je ook geen overtollige schuifruimte of CPU die je niet nodig hebt. Daarnaast profiteer je ook nog van vele andere voordelen. Na de aanschaf van een VPS server heb je al direct toegang en kun je ook gelijk aan de slag. Daarnaast profiteer je ook van het feit dat Tilaa haar database in Europa bevindt, en om precies te zijn in Amsterdam en Haarlem. Hierdoor wordt je beschermd door de Europese wet- en regelgeving.

Ga direct aan de slag!

Lijkt het je wat om je cloud hosting en VPS te hosten via Tilaa? Kom dan in contact! Wij kunnen je nog veel meer nuttige informatie geven of je helpen bij het samenstellen van je eigen Virtual Private Server. Zo weet je in ieder geval zeker dat je nooit te veel betaald en dat je alle nodige specificaties in huis hebt om direct aan de slag te kunnen gaan.

Afbeeldingsresultaat voor cloud hosting