Een tanklamp is zeer geschikt op onshore en offshore locaties

Ben je op zoek naar een robuuste, stevige lamp die goed tegen een stootje moet kunnen? Dan zit je met een tanklamp (oftewel led inspectielamp) zeker goed. Deze lamp staat bekend om de hoge kwaliteit waardoor deze erg geschikt is op industriële locaties, zowel onshore als offshore. Denk hierbij aan een olieraffinaderij, scheepsvaart, magazijn, boorplatform, opslagloodsen en meer. Het komt natuurlijk niet dagelijks voor dat je voor deze unieke locaties verlichting nodig hebt, daarom kan het lastig zijn om een geschikte verlichtingsbron te vinden die geschikt is om hier te gebruiken. Een beetje hulp kan daarom goed van pas komen. Ben je benieuwd wat wij van Zone Atex voor je kunnen betekenen? Lees dan zeker nog even verder.

Waarom tanklampen gebruiken?

Zoals net ook al kort werd benoemd is dit een zeer geschikte verlichtingsbron op industriële locaties. Maar wat maakt deze lamp dan zo speciaal? Een robuuste led inspectielamp heeft een aluminium behuizing waardoor deze goed beschermt is tegen zoutwater. Daarnaast is een inspectielamp met led technologie voorzien van een aparte aansluitdoos waardoor deze eenvoudig te installeren en bevestigen is. Gebruik hiervoor de ringbouten of kantelbare montagebeugels, en de lamp zit muurvast op zijn plek. Wat ook een groot voordeel is, is dat een tanklamp of inspectielamp onderhoudsvriendelijk is en verkrijgbaar is in verschillende maten.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in deze lampen en zou je er graag nog meer over willen weten? Dat kan. Online vind je enorm veel informatie waar je je in kunt verdiepen. Zoek op termen als “led inspectielamp” of “tankverlichting Atex” en je vind alle informatie die je nodig hebt om een beslissing te kunnen maken tussen het aanbod inspectielampen en tanklampen. Kom je er dan nog niet helemaal uit? Benader dan een specialist op het gebied van Zone Atex verlichting, hij of zij kan je alle nodige informatie geven en passend advies geven.

Afbeeldingsresultaat voor led inspectielamp