Duivenpinnen waar zijn die eigenlijk voor?

Als je opzoek bent naar een manier om duiven te verjagen dan is de kans groot dat je niet weet hoe dit moet. Gelukkig zijn hier een aantal prima oplossingen voor zonder dat je de duiven kwaad zal doen.

Veel voorkomend probleem

In sommige steden of wijken zijn duiven een veel voorkomend probleem. Hoe gek het eigenlijk ook klinkt, duiven kunnen voor veel overlast zorgen en worden soms ook als ongedierte bestempeld. Het veel voorkomende probleem bij duiven is dat ze terugkomen naar een specifieke plek en daar vervolgens alles vervuilen. Als woningeigenaar is het natuurlijk geen pretje als dat bij jou in de achtertuin of op het balkon gebeurt. Maar wat kun je nu doen om de duiven weg te jagen zonder dat je ze kwaad doet? Dat kan je op een best makkelijke manier doen, hieronder wordt duidelijk weergegeven hoe en wat je nodig hebt om de duiven van je terrein af te halen.

Gebruik maken van duivenpinnen

Door de bovengenoemde overlast tegen te gaan kan je gebruik maken van duivenpinnen. Deze pinnen zorgen ervoor dat duiven niet snel terug zullen komen aangezien ze nergens meer fatsoenlijk kunnen zitten. Het probleem is hierdoor vaak al snel verholpen en dat is natuurlijk precies de bedoeling van deze pinnen. Je zult je hoogstwaarschijnlijk afvragen waar je deze pinnen kunt aanschaffen. Dit kan voornamelijk bij ongedierte winkels zoals https://www.ongediertewinkel.nl/vogelwering/duivenpinnen.html.

Het plaatsen van duivenpinnen

Het plaatsen van duivenpinnen is eigenlijk beste gemakkelijk, zo kan je dit gelukkig gemakkelijk zelf doen. Het is verstandig om te kijken naar een geschikte locatie, let dus vooral op waar de duiven zitten. Door de duivenpinnen te plaatsen voorkom je dat bijvoorbeeld je auto in het vervolg onder de duivenpoep zit. Het is natuurlijk erg verveld als dit gebeurt, je kunt dus zeker zeggen dat het idee van de duivenpinnen zeker een goede optie is. Je zult er echter pas zeker van zijn als je dit product ook werkelijk waar in huis hebt gehaald. Het weg jagen met een bezem of stok is na de aanschaf van duivenpinnen verleden tijd. Met de pinnen voorkom je dus een hoop gedoe!

Wood pigeon