Diverse middelen om tandvleesontsteking en tandsteen effectief aan te pakken

Last van tandvleesproblemen? Dan is het zaak deze zo snel mogelijk aan te pakken om erger te voorkomen. Zeker als je te maken hebt met een ontsteking dien je deze meteen aan te pakken. Als deze ontsteking namelijk voortschrijdt loop je kans dat je parodontitis krijgt. Dit betekent dat de tanden en kiezen steeds losser komen te staan waardoor ze zelfs kunnen uitvallen als je er niet tijdig iets aan doet.

Zoek een goed product uit bij jouw probleem

Er zijn veel producten te koop waarmee je een mondprobleem zoals tandvleesontsteking kunt aanpakken. Kijk altijd goed wat je koopt zodat je iets aanschaft waarmee jij goed vooruit kunt en dat je probleem goed aanpakt. Als je het zelf moeilijk vindt wat je het beste kunt kiezen, lees dan altijd de nodige informatie door over bepaalde producten. Er zijn zoveel verschillende te koop dat de kans aanzienlijk is dat jij ook iets vindt dat jij prettig vindt om te gebruiken en waar je baat bij hebt.

Kies het juiste product bij de kwaal

Als je last hebt van een tandvleesontsteking maar daarvoor nog helemaal niets in huis hebt kun je er natuurlijk voor kiezen om slechts één product in huis te halen om het probleem aan te pakken. Dan kan het echter nog wel eens moeilijk zijn het juiste middel te kiezen. Met wat pech werkt dit bij jou net even niet zo goed of heb je er nog meer bij nodig om de kwaal goed te kunnen bestrijden. Om dit te voorkomen kun je ook kiezen voor een compleet pakket. Een goed voorbeeld hiervan is de PerioTherapy Gezond Tandvlees Kit.

Wat kunnen de producten in het pakket voor je doen?

Hierin vind je zowel mondwater als tandgel waaraan geen schadelijke hulpstoffen zijn toegevoegd. Er zit ook een spuitje en een mouthtray in. Hier kun je de tandgel in doen. Het spuitje zorgt ervoor dat je de gel precies kunt aanbrengen op plekken op het tandvlees waarop dit nodig is. In de mouthtray, dat is een soort gebitje, doe je ook gel en deze zet je over je tanden heen zodat de gel kan beginnen met werken en reinigen. Voor alle producten geldt dat ze bijzonder mondvriendelijk zijn. De gel en het mondwater zijn geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet, voor diabetici en vegetariërs en kunnen altijd veilig gebruikt worden.

Kies voor een pakket met daarin gel en mondwater

Vind je een pakket waar een spuitje en een mouthtray inzitten niet nodig omdat je deze waarschijnlijk toch nooit zult gebruiken? Dan kun je de gel en het mondwater ook los aanschaffen maar als je ervoor kiest ze samen in één pakket te kopen weet je zeker dat de producten goed op elkaar afgestemd zijn. Dit is het geval bij het OxyFresh Gezond Tandvlees Pakket. Hierin zitten het bekende OxyFresh mondwater en de OxyFresh Super Relief Gel. Met beide producten kun je voorkomen dat je last krijgt van een ontsteking van het tandvlees maar als je deze wel hebt, kun je die er tevens mee genezen.

Waarvoor zijn de producten goed inzetbaar?

Dit is niet de enige mondkwaal waarvoor de producten uit het pakket kunnen worden ingezet. Je kunt de gel en het mondwater ook gebruiken als je last hebt van een slechte adem of een droge mond. Daarnaast werkt het prima als je regelmatig te kampen hebt met gevoelig tandvlees of dat bloedt. De producten beginnen al direct tijdens de eerste behandeling te werken en je voelt meteen verlichting van de pijnklachten optreden.

Problemen voorkomen doordat er geen schadelijke hulpstoffen zijn toegevoegd

De producten zijn vrij van mogelijk agressieve of bijtende toevoegingen zoals chloorhexidine, alcohol en SLS. Deze worden nog altijd aan veel mondverzorgingsproducten toegevoegd omdat ze de schijn wekken dat deze dan beter werken. Let wel: het is echt alleen maar schijn want ze dragen niets bij aan de heilzame werking. Ze zijn eerder schadelijk dan dat ze deugd doen en kunnen problemen zoals een droge mond of wondjes veroorzaken. En daar zit niemand op te wachten en al helemaal niet als je deze juist probeert tegen te gaan door te spoelen of door de gel te gebruiken.