Alle contactgegevens van ING op één plek

Bent u lid van de ING bank? En wilt u graag contact opnemen omdat u een vraag of opmerking heeft? Dan kunt u dit middels verschillende wegen doen. Het is goed voor te stellen dat je graag zo snel mogelijk met een medewerker kunt spreken, maar ook hierbij geldt dat er verschillende manieren zijn om de klantenservicegids van ING te kunnen bereiken. De meest voor de hand liggende manier is natuurlijk om te bellen. Maar, het is vaak ook mogelijk om te chatten via de website of om contact op te nemen door middel van social media. Welke methode je ook kiest, start je zoektocht bij de klantenservicegids van ING. Dit is het startpunt voor iedereen die graag contact wil opnemen met de ING bank.

Relevante informatie

De klantenservice gids van ING biedt veel actuele informatie. Denk hierbij aan een overzicht met directe contactgegevens, maar ook de openingstijden en social media kanalen. Tevens heb je hier inzicht in de meest actuele storingen van ING en het aantal meldingen van andere klanten. Het kan zijn dat er staat dat er op het moment geen storingen zijn, maar als je een stijgende lijn zit in het aantal meldingen van andere klanten weet je in ieder geval dat het probleem niet alleen bij jou ligt. Ook kun je de meest recente Tweets van ING Nederland lezen en een kort en bondig stukje over het opnemen van telefonisch contact met de bank.

Vergelijkbare gidsen

Is de ING niet de enige bank waar je contact mee op wilt nemen? Of ben je nieuwsgierig welke grote en kleine organisaties ook te vinden zijn in de gids? Neem dan zeker eens een kijkje! Je kunt namelijk ook de contactgegevens van andere Nederlandse banken vinden, maar ook Netflix, KPN, Ziggo, Enexis en andere organisaties vind je hier terug.

Afbeeldingsresultaat voor contact